Alpska postelja

ALPSKA POSTELJA

Želite vsak dan zaspati kot med alpskimi vrhovi? Po meri vam izdelamo Alpsko posteljo iz lesa gorskega macesna, ki raste na 1500 metrih nadmorske višine.

Aroma gozda v vaši spalnici

Želite vsak dan zaspati kot med alpskimi vrhovi? Po meri vam izdelamo Alpsko posteljo iz lesa gorskega macesna, ki raste na 1500 metrih nadmorske višine. Okrašena po vašem okusu in obdelana z voskom namesto z lakom bo v vaš dom prinesla prvobitnost narave in aromo gorskega gozda – košček Alp za vsak dan.

Viskogorski macesen prvovrstne kakovosti

Pri nas gre upravljanje z gozdovi iz roda v rod. Izkušnje so nas naučile, da s sečnjo ob pravem času (in ob pravi luni) dobimo surovino najvišje kakovosti, trajnosti in videza. Zato je sečnja vedno skrbno načrtovana.

Obdelan na domači žagi in skrbno posušen

Večino lesa za lastno proizvodnjo razrežemo na domači žagi ter ga naravno in počasi posušimo. Ko je les dovolj suh, je pripravljen za obdelavo.

Postelja nastaja pod rokami mizarsko izurjenega gospodarja

Delo z lesom nam je položeno v zibel, saj smo s srcem tudi pri mizarskih opravilih. Večina pohištva na naši domačiji je delo gospodarja, ki za mizarjenje že uri naslednike.

Tradicionalno obdelana z naravnimi materiali

Ko les dobi novo podobo, ga zaščitimo z naravnimi materiali, ki so jih uporabljali že naši predniki. Les, premazan z lanenim oljem ali čebeljim voskom, ohrani svoje lastnosti in odlično kljubuje zobu časa.

Če si tudi vi želite, da vam izdelamo Alpsko posteljo iz lesa gorskega macesna, nas kontaktirajte in z veseljem vam bomo ustregli.