Namestitev

NAMESTITEV

Naj vas prebudi ptičje petje in uspava zvezdnato nebo.

IZKUSITE PREPOST ŽIVLJENSKI SLOG, TESNO POVEZAN Z NARAVO

Naše sobe so opremljene v skromnem podeželskem slogu z doma izdelanim pohištvom iz domačih smrek. Vsaka soba ima svojo kopalnico z brisačami, nekatere tudi širok razgled na vrhove Kamniško-Savinjskih Alp in dolino.

UDOBJE PREPROSTOSTI

Naši prostori so opremljeni v preprostem podeželskem slogu z doma izdelanim pohištvom iz lesa gorskega macesna in smrek, ki rastejo na 1500 metrih nadmorske višine.

Brezplačno parkirišče pred hišo

Pred hišo je asvaltirana cesta in več parkirišč. Vaša prtljaga bo blizu in vozilo na varnem.

Izjemen razgled

Vsaka soba ima okno z razgledom na čudovito okolico. Nekatere tudi širok razgled na vrhove Kamniško-Savinjskih Alp.

Wi-fi in TV

Večina sob ima Wi-fi in TV. V kolikor vam je to zelo pomembno, vas prosimo da to izrazite ob rezervaciji.

Prijazno družinam

Poleg zunanjih igral so vam na voljo tudi otroška posteljica, previjalna podloga in otroški sedež za hranjenje (brezplačno).

Zasebna kopalnica

Vse sobe imajo zasebno kopalnico s tušem in WCjem. Na voljo so vam sveže brisače in WC papir, pa tudi šampon vas bo čakal.

Alpska postelja

Spali boste v doma narejenih posteljah iz visokogorskega lesa, ki raste na 1500 metrih nadmorske višine.

Cenik

ODRASLI

Nočitev z zajtrkom

45 € /osebo /dan
ODRASLI

Doplačilo za večerjo

10 € /osebo /dan
OTROCI 4 DO 14 LET

Nočitev z zajtrkom

20 € /osebo /dan
OTROCI 4 DO 14 LET

Doplačilo za večerjo

5 € /osebo /dan
OTROCI DO 4 LET
brezplačno
ODRASLI

TURISTIČNA TAKSA

2 € /osebo/dan
OTROCI 7 DO 12 LET

TURISTIČNA TAKSA

1 € /osebo/dan

Dodatne možnosti

Po želji vam sobo lahko vsak dan očistimo. Brezplačno so vam na voljo otroška posteljica, previjalna podloga in otroški sedež za hranjenje. Izkoristite možnost nakupa darilnih bonov in obdarite svoje prijatelje in družino.

Udobja, ki so vam še na voljo:

Otroška igrala, družabne igre in lokalne gorske pohodniške karte/zemljevidi. Ogled živali na kmetiji in obisk bližnjega ribnika. Vedno čista gorska voda za pitje.

Dodatna kulinarična ponudba

Bogat prigrizek za več oseb (štruklji, žlinkrofi, golaž,narezek, kislo mleko). Piknik košara z dobrotami, ki jo napolnimo z domačim sokom, kruhom, sadjem, mlečnimi in mesnimi domačimi izdelki.

Več miru in narave, manj interneta!

V vseh sobah nimamo brezžičnega internetnega omrežja, imamo pa nemoten telefonski signal in dostop do interneta v naši jedilnici. A zakaj se ne bi raje odklopili, se prepustili miru in prisluhnili naravi.

ODGOVORI NA POGOSTA VPRAŠANJA

Ali lahko plačamo s plačilno kartico?
Plačilo na lokaciji žal s kartico zaenkrat ni možno. S kartico je možno plačati samo ob rezervaciji preko spleta.
Ali strežete tudi brezmesne jedi?
Brez težav vam ponudimo brezmesne ali veganske jedi. Prosim, da nas opozorite na to (po možnosti) že pri rezervaciji, da poskrbimo za zalogo ustreznih surovine.
Ali je možno unovčiti turistične bone?
Turistični bon je dobroimetje v informacijskem sistemu Finančne uprave eDavki, ki ga ima vsaka oseba s stalnim prebivališčem v Republiki Sloveniji in ga lahko unovči pri ponudnikih turističnih storitev za nočitve z zajtrkom v Sloveniji. Bone bo mogoče unovčiti od 19. junija 2020 do 31. decembra 2021. Več informacij najdete na povezavi: FURS – Turistični boni
Ali imate na voljo tudi kosila?
Individualnih kosil žal ne ponujamo. Z veseljem pa vas bomo razvajali s prazničnim kosilom ali večerjo. Do 15-članske skupine sprejemamo na ogled ali pogostitev po predhodnem naročilu. Pokličite nas in pravočasno rezervirajte tudi nočitev. Lahko pa vam po predhodnem dogovoru pripravimo piknik košaro ali narezek.
Si lahko pri vas izposodimo kolesa?
Električna in navadna kolesa za izposojo, ponuja Center Rinka, zavod za turizem in trajnostni razvoj Solčavskega. Naslov: Solčava 29, 3335 Solčava. Tel.: +386 (0)3 897 07 10.
Pri nas žal nimamo koles za izposojo.
Ali lahko s sabo pripeljemo hišne ljubljenčke?
Za hišne ljubljenčke žal nimamo razpoložljivih kapacitet.
Ni lepšega razgleda na alpe, kot je s Perkove kmetije. Lepi kraji in mili ljudje. Z upanjem, da se še vrneva v Logarsko dolino.
Alea, Italija

STIK Z NAMI

Z veseljem vam svetujemo in pomagamo izbrati ustrezno namestitev za vaše potrebe.

Pokličite nas

Na voljo smo vam na telefonski številki: +386 (0)31 604 691. Včasih se ne moremo javiti zaradi opravil na kmetiji. Poizkusite kasneje ali pa vas pokličemo nazaj.

Pošljite nam e-pošto

Ker e-pošto preverimo ko so dela na kmetiji zaključena, kar je navadno zvečer, vas prosimo za potrpežljivost. Vsekakor pa vam bomo odpisali.

Oglasite se pri nas

Lahko pa se enostavno oglasite pri nas in se pogovorimo o trenutnih razpoložljivostih glede namestitve in kaj se da pojesti. V tem primeru ne moremo 100% zagotoviti, da bo kaj prosto.

NAŠA LOKACIJA

Turistična kmetija Perk
Logarska dolina 23
3335 Solčava, Slovenija

SODELUJEMO