Kontakt

KONTAKT

Na poti do nas prebudite pustolovca v sebi.

SMER: PERK

Iz Solčave pojdite v smer Logarske doline, zavijete proti Matkovemu kotu, nato pa nadaljujte po asfaltni cesti proti Pavličevem sedlu. Bodite pozorni na usmerjevalne table s smerokazi za turistično kmetijo Perk in po 5 kilometrih zavijte levo na makadamsko cesto. Kmalu boste prispeli na našo kmetijo.

NAŠA LOKACIJA

Turistična kmetija Perk
Logarska dolina 23
3335 Solčava, Slovenija

ODGOVORI NA POGOSTA VPRAŠANJA

Ali lahko plačamo s plačilno kartico?
Plačilo na lokaciji žal s kartico zaenkrat ni možno. S kartico je možno plačati samo ob rezervaciji preko spleta.
Ali strežete tudi brezmesne jedi?
Brez težav vam ponudimo brezmesne ali veganske jedi. Prosim, da nas opozorite na to (po možnosti) že pri rezervaciji, da poskrbimo za zalogo ustreznih surovine.
Ali je možno unovčiti turistične bone?
Turistični bon je dobroimetje v informacijskem sistemu Finančne uprave eDavki, ki ga ima vsaka oseba s stalnim prebivališčem v Republiki Sloveniji in ga lahko unovči pri ponudnikih turističnih storitev za nočitve z zajtrkom v Sloveniji. Bone bo mogoče unovčiti od 19. junija 2020 do 31. decembra 2021. Več informacij najdete na povezavi: FURS – Turistični boni
Ali imate na voljo tudi kosila?
Individualnih kosil žal ne ponujamo. Z veseljem pa vas bomo razvajali s prazničnim kosilom ali večerjo. Do 15-članske skupine sprejemamo na ogled ali pogostitev po predhodnem naročilu. Pokličite nas in pravočasno rezervirajte tudi nočitev. Lahko pa vam po predhodnem dogovoru pripravimo piknik košaro ali narezek.
Si lahko pri vas izposodimo kolesa?
Električna in navadna kolesa za izposojo, ponuja Center Rinka, zavod za turizem in trajnostni razvoj Solčavskega. Naslov: Solčava 29, 3335 Solčava. Tel.: +386 (0)3 897 07 10.
Pri nas žal nimamo koles za izposojo.
Ali lahko s sabo pripeljemo hišne ljubljenčke?
Za hišne ljubljenčke žal nimamo razpoložljivih kapacitet.

STOPITE V STIK Z NAMI

Z veseljem vam svetujemo in pomagamo izbrati ustrezno namestitev za vaše potrebe.

Pokličite nas

Na voljo smo vam na telefonski številki: +386 (0)31 604 691. Včasih se ne moremo javiti zaradi opravil na kmetiji. Če se ne javimo, prosimo poizkusite kasneje ali pa vas pokličemo nazaj.

Pošljite nam e-pošto

Ker e-pošto preverjamo proti večeru, ko so dela na kmetiji zaključena, vas prosimo za potrpežljivost in pravočasno rezervacijo. Vsekakor se bomo potrudili odpisati čimprej.

Oglasite se pri nas

Lahko se enostavno tudi oglasite pri nas in se pogovorimo o trenutnih zmožnostih glede namestitve in pogostitve. V tem primeru ne moremo zagotoviti popolnega servisa vseh storitev, ki so na voljo.

SODELUJEMO