Turistična kmetija    Perk

Ena najvišje ležečih kmetij v Sloveniji

Gostom, ki želijo dodatno razvajati svoje brbončice, lahko ponudimo suhomesnate specialitete iz naše kmetije. Za izdelavo savinjskega želodca, slanine in suhe salame uporabljamo ekološko meso naših domačih živali. Naša posebnost je tudi ta, da redimo slovenske avtohtone pasme: cikasto govedo in krškopoljske prašiče (to je edina slovenska avtohtona pasma prašiča).

Pripravljamo predstavitve in degustacije suhomesnatih izdelkov v kateri ponudimo: domači savinjski želodec, slanino, govejo salamo, domač sir, kruh iz krušne peči ter domače jabolčno vino in jabolčni sok. Gostje lahko zraven poskusijo tudi solčavski sirnek in domačo pašteto.

Naše mesnine odlikuje izjemen okus domačega.

Naše mesnine odlikuje izjemen okus domačega.

Po predhodnem naročilu Vam z veseljem pripravimo degustacijo za skupine ali posameznike.

Za več informacij in rezervacijo nas pokličite na 031 604 691.